Trijnie Lucht
Energetisch TherapeutWat is Soul Body Fusion

Soul Body Fusion is eigenlijk een liefdevolle en krachtige impuls geven aan de energie van de Ziel. Hierdoor wordt de verbinding versterkt tussen de Ziel en het lichaam.

Wanneer we worden geboren komen we uit de lichtwereld. Onze Ziel incarneert in ons lichaam en neemt zo het licht mee naar de aarde. In de aura is de kleur van de Ziel zichtbaar als een mooie zachte energiestroom die direct verbonden is met het hartchakra en een wezenlijk onderdeel van de hele aura is. De herinnering van de lichtwereld ligt opgeslagen in de Ziel en eenmaal op aarde wordt de verbinding met het lichaam zo goed mogelijk in gang gezet. De kleur van de Ziel smelt samen met de 7 kleuren van de aura. In de eerste jaren van het leven wanneer we nog open staan voor de lichtwereld is de verbinding vaak nog goed aanwezig en ook zichtbaar in de aura. Gaandeweg ons leven verzwakt door allerlei omstandigheden vaak de verbinding met de Ziel en mede hierdoor weten we soms niet meer waarom we op aarde zijn en wat onze taak is.

Met de techniek van Soul Body Fusion wordt de verbinding met de Ziel opnieuw gestimuleerd en bekrachtigd. Het Licht van je Ziel werkt door tot in de diepste cellen van je lichaam en straalt uit in je aura. Iedereen heeft een eigen Zielenkleur. Deze kleur laat zien wat je intentie is van dit leven, wie je werkelijk bent. Bij veel mensen is de Zielenkleur naar de achtergrond geraakt. De meer aardse kleuren hebben door allerlei omstandigheden de overhand gekregen. Door Soul Body Fusion krijgt de Zielenkleur een liefdevolle impuls om opnieuw en krachtig te gaan stromen. Dit proces laat in de aura zien dat de Zielenkleur meer gaat stralen, als het ware op de voorgrond komt waardoor de hele aura er door in beweging wordt gezet. Het is thuiskomen in je eigen aura. Je voelt je krachtig en ervaart het leven en de liefde voor al wat leeft intenser. Doordat de Zielenkleur meer straalt heb je een dieper contact met jezelf, je eigen kern waardoor je heelheid gaat ervaren.

Soul Body Fusion is een prachtige methode om je Zielencontact te bekrachtigen waardoor je meer in balans komt en blijft. De uitstraling in de aura zal krachtig en harmonieus zijn waardoor je beter in staat bent datgene te doen waarvoor je bent bedoelt.

Voor meer informatie kun je me altijd bellen of mailen.