Trijnie Lucht
Energetisch TherapeutWat doe ik

Om te begrijpen wat ik doe als therapeut is het goed iets te weten van de aura. Veel mensen hebben hier wel van gehoord maar hebben geen idee wat dat nou precies is. Een aura is het natuurlijk energieveld om ons heen. In de aura bevinden zich, langs de wervelkolom, 7 hoofdchakra's die alle 7 een eigen kleur hebben. Een gezonde aura laat deze kleuren zien in een vloeiende beweging. Wanneer er geen goede doorstroming vanuit de chakra's is kan er een stagnatie optreden. Uiteindelijk veroorzaakt deze stagnatie klachten.Dit kunnen lichamelijk, geestelijke en emotionele klachten zijn.

Aura- en chakratherapie richt zich op het in beweging brengen van de energie op die plekken waar de stagnatie zit. Vaak kun je tijdens een aurabehandeling meevoelen waar de energie stagneert en merk je meteen een verschil. De uitwerking van een behandeling geeft veel rust. In die ontstane rust kijken we samen naar de achtergrond van de klacht.

In een aantal gevallen kan de uitwerking veel emotie oproepen. Doordat een proces is aangeraakt komt verdriet, woede, frustratie of welke emotie dan ook vrij. Wanneer duidelijk wordt waarom dat gebeurd en wat er speelt betrek ik je bewust in een proces van verandering.