Trijnie Lucht
Energetisch TherapeutHoe werk ik


De energetische behandeling begint altijd met een intake.
Deze intake bestaat uit het afnemen van de anamnese en het maken van de tekening van de energie die jij uitstraalt, de aura. We nemen vervolgens door wat de mogelijkheden zijn voor het traject. Wanneer je dat wenst maak ik gebruik van een behandelovereenkomst.

De vervolgafspraken staan in het teken van het in beweging brengen van je natuurlijke stroom. Het reinigen van de energie, het balanceren van de chakra’s zorgen voor een verandering. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd met als doel het in balans brengen van deze energie. Afhankelijk van de behandeling zit je op een stoel of lig je, altijd gekleed, op een behandeltafel. Soms maak ik gebruik van stemvorken en klankschalen.

De behandelingen zijn deels interactief en deels in stilte. Tijdens de behandeling kan het voorkomen dat emoties vrijkomen. Ook gebeurt het vaak dat er vragen zijn waar vanzelfsprekend ruimte voor is. Na afloop wordt vaak een gevoel van rust ervaren en is er duidelijk een meer ontspannen sfeer zowel lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Omdat ik het belangrijk vind dat er een bewustzijnsproces op gang komt krijg je van mij ook informatie mee voor thuis. Wat kun je zelf doen om je blijvend beter te voelen staat hierin centraal.

Energetische therapie is nooit een vervanger van een reguliere therapievorm maar is altijd aanvullend. Wanneer je klachten hebt, ga je eerst naar een arts.Wanneer kan ik hulp bieden.

  • Vermoeidheid
  • Slapeloosheid
  • Hooggevoeligheid
  • Stress
  • Verlies en Rouw
  • Levensvragen en thema’s