Trijnie Lucht
Energetisch TherapeutTrijnie Lucht

Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Ik heb de HBO-opleiding complementaire geneeskunde gevolgd met als specialisatie de aura en de chakra's. Aanvullend heb ik meerdere studies gevolgd om de kennis verder te verdiepen en te verbreden.

Ik heb altijd al interesse gehad voor de complementaire (aanvullende) zorg. Vanuit het holisme gezien functioneert de mens op vier niveaus: het lichamelijke, het psychische, het emotionele en het spirituele. Als er een disharmonie in het lichaam aanwezig is, zal dit een uitwerking hebben op alle andere gebieden. Ik behandel dan ook altijd op alle niveaus en niet alleen het niveau waar de klacht wordt ervaren. De uitdaging ligt voor mij in het steeds opnieuw kijken naar wat iemand nodig heeft en het vinden van de juiste balans hierin.

Als erkend therapeut ben ik aangesloten bij de VVBET, Verbond voor Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie. Therapeuten die bij de VVBET zijn aangesloten zijn verplicht tot jaarlijkse bijscholing. Ze handelen volgens een ethische code en vallen onder het klachten- en tuchtrecht van de Natuurgerichte Gezondheidszorg.